Waar het begon

Toen ik 16 jaar was ben ik begonnen met trainen. Dit kwam door het lezen van een stripboek over gladiatoren. Toen ik dat zag dacht ik, “Zo wil ik er ook uitzien”. Ik was meteen verslaafd aan trainen. Op vijf jaar tijd ben ik 20 kg spiermassa aangekomen en dit PUUR NATUUR. Na 15 jaar trainen heb ik de stap genomen om deel te nemen aan wedstrijden. Met de gekende resultaten… 25 wedstrijden deelgenomen met zeven 1ste plaatsen waarvan 3x Belgisch Kampioen.

Luc Nijns
Lucs Oldschool Gym

Hoe ben ik begonnen met mijn gym?

Ik ben begonnen op de zolderkamer bij mijn ouders, dit gevolgd door een ruimte die door mijn vader gemaakt werd. Daarna ben ik verhuisd naar waar de gym zich nu bevindt. Door de wedstrijden waaraan ik heb deelgenomen ben ik een zeer ervaren coach die al meer dan 150 eerste plaatsen behaald heeft met zijn atleten en dit in verschillende bonden.

Close
Logo Luc's Oldschool Gym

Schema’s op maat voor elke sport, zelfs voor niet sporters!
Vetopmeting, gebaseerd op echte voeding, geen vervangmaaltijden/shakes.
Coaching van atleten, voorbereidingen wedstrijden zowel bodybuilding als andere sporten.
Trainingsschema gebaseerd op ieder zijn voorkeuren. Iedereen zijn schema is anders! Alles wordt gepersonaliseerd.

Openingsuren

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 14:00

Zondag Gesloten

Openingsuren tijdens de feestdagen vind je op onze Facebook

Our socials
About